Veelgestelde vragen

Werk niet aan uw curriculum vitae, maar aan uw curriculum future. Vactise geeft inzicht in meer dan alleen een CV, het platform biedt de mogelijkheid om een compleet beeld te geven van wat u zoekt in een potentiële werkgever. Belangrijker nog, wat u belangrijk vindt tijdens uw carrière. Meldt u aan om alle mogelijkheden te ontdekken.

Uw anonimiteit wordt gewaarborgd omdat werkgevers niet uw echte naam zien, tevens wordt uw profielfoto geblurred. Ook worden de namen van de organisaties waar u werkt en/of gewerkt hebt niet weergegeven, hierdoor voorkomen we dat uw huidige werkgever u kan vinden. Pas op het moment dat u de match accepteert worden deze gegevens beschikbaar voor de werkgever.

Ja, voor de (latent) werkzoekende is het platform gratis te gebruiken. Registreer u hier direct.

U kunt zich als (latent) werkzoekende hier registreren. Bent u een organisatie klik dan hier.

Om zo snel mogelijk antwoord te krijgen op uw vraag, mail of Whatsapp ons. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen. Ons streven is om uw vraag dezelfde werkdag te beantwoorden.

Wanneer u interessant bent voor een werkgever ontvangt u een mail met daarin de mogelijkheid de match te accepteren. Als u de match accepteert worden uw naam, profielfoto en contactgegevens gedeeld met de werkgever. Indien u de match niet accepteert gebeurt er niets, uw gegevens worden nooit automatisch vrijgegeven. Hierdoor kunt u voorkomen dat uw contactgegevens gedeeld worden met uw huidige werkgever.

Vactise laat niet uw echte naam zien, maar verandert deze is een fictieve naam en kan zowel mannelijk als vrouwelijk zijn. Door deze unieke manier van presenteren staat u als persoon ondergeschikt aan uw kwaliteiten en krijgt iedereen gelijke kansen. U zult zich gelukkiger voelen als u meer betrokken bent en gelijkwaardig behandeld wordt.

Een latent werkzoekende is iemand die niet actief op zoek is naar een nieuwe baan, maar staat wel open voor een nieuwe uitdaging. Heeft u geen zin om sollicitatiebrieven te schrijven of vindt u het vervelend als uw eigen werkgever erachter komt dat u verder kijkt, maak dan hier een profiel aan. Vactise verzekert dat u niet gevonden zult worden.

Klik hier en vul uw e-mailadres in. U ontvangt binnen enkele minuten een mail met instructies.