Over ons

De juiste match vinden tussen werkgever en werkzoekende is niet makkelijk. Voor werkgevers kost het uitzetten van vacatures geld en is het inschakelen van werving- en selectiebureaus kostbaar.

Opvallen in de huidige banenmarkt lijkt steeds moelijker te worden, tevens willen werkzoekenden anoniem zijn in hun zoektocht naar iets nieuws. Het zoeken naar banen en de gesprekken die daaruit voortkomen kosten veel tijd. Pas na een aantal gesprekken en assessments komen arbeidsvoorwaarden – zoals salaris – aan bod. Waar sommige matches vooralsnog succesvol leken te zijn, blijkt dit in werkelijkheid anders. Arbeidsvoorwaarden, maar ook andere wensen, matchen vaak niet met elkaar waardoor de gesprekken eindigen. Zonde van de tijd en energie voor beide partijen.

Vactise is een database aan informatie voor werkzoekenden en werkgevers en werkt daarbij niet als tussenpersoon. Beide partijen geven direct alle wensen op, waardoor een match wordt gemaakt op basis van ambities, kwaliteiten en voorkeuren. De werkgever kan vervolgens een connectieverzoek sturen. Alléén bij het accepteren door de werkzoekende wordt persoonlijke informatie gedeeld.

Vactise – baanbrekend platform is dé softwareoplossing voor organisaties die opzoek zijn naar kostenbesparingen op het gebied van werving en selectie.